Marieke de Vries

Onderwijsassistent Schakelklas, dinsdag – woensdag – donderdag

Anna van der Lee

Junior Leerkracht groep 3/4 op donderdag & vrijdag

Claudia Loves

Leerkracht groep 1/2 op maandag & dinsdag.

Daniëlle Pijpker

Leerkracht groep 1/2 op woensdag, donderdag en vrijdag.

Marlou Kolenbrander

m.kolenbrander @catent.nl

Aanwezig op: maandag t/m vrijdag

Renate Meijer

Ik ben Renate en ik ondersteun de leerkrachten bij allerlei praktisch zaken in en om de school. Vele handen maken licht werk. En leerkrachten voorzien van een dagelijkse kop koffie doen wij graag. Ook kleine klussen worden door ons met plezier gedaan. En voor alle gasten binnen de school zorgen wij graag voor een hartelijk ontvangst.

Madelon Essenburg

Mijn naam is Madelon Essenburg. Ik kom uit Dalen en woon daar samen met mijn man en drie kinderen. Na jaren voor de klas te hebben gestaan ben ik sinds augustus 2015 met veel plezier de directeur van de St. Franciscusschool.
Een kleinschalige school met een betrokken team en betrokken ouders. Er heerst een positieve en bruisende sfeer op school waardoor ik mijn werk met veel plezier doe.

Sinds augustus 2021 ben ik ook waarnemend directeur op onze buurschool: de Gerardus Majella en ben ik bovenschools betrokken bij de werkgroep Onderwijs & Kwaliteit.

directie.franciscus@catent.nl

Aanwezig: maandag, dinsdag/vrijdag

Paula Mulder

Mijn naam is Paula Mulder. Ik ben 27 jaar en woon in Barger-Compascuum. Nadat ik van 2014 tot 2016 al als onderwijsassistent op de St. Franciscusschool heb gewerkt, ben ik sinds 2018 weer terug. Ik werk met kleine groepjes kinderen apart of ik ondersteun in de klas. Ik kijk graag naar wat een kind juist wél kan.

p.mulder@catent.nl

Aanwezig op: maandag t/m donderdag

Femke Lathouwers

Ik ben Femke Lathouwers en werk als intern begeleider en specialist begaafdheid op de St. Franciscusschool. Voor alle zaken rondom extra zorg voor onze leerlingen werk ik nauw samen met de groepsleerkrachten. Samen zorgen wij voor passend onderwijs.

ib.franciscus@catent.nl

Chantal Beukeveld

Mijn naam is Chantal Beukeveld. Ik werk sinds januari 2019 met veel plezier op de St. Franciscusschool in groep 6/7/8 en heb ruim 13 jaar onderwijservaring. Ik geniet dagelijks van de stapjes die kinderen zetten in hun ontwikkeling. Vol passie probeer ik hier een bijdrage aan te leveren vanuit een samenwerking met ouders en hun kind. Een kind ècht zien en aansluiten bij zijn/haar behoeftes is wat ik nastreef in mijn werk. Ik heb veel ervaring in de bovenbouw en het vakgebied rekenen is mijn specialiteit. Dit vak heb ik jaren gegeven aan leerlingen van groep 3 t/m 8.
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en onze dieren. Tuinieren, heerlijk buiten zijn en afspreken met familie en vrienden is waar ik veel plezier uithaal.

c.beukeveld@catent.nl

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag