Ria Rolfes

Mijn naam is Ria Rolfes. Ik werk sinds september 2023 met veel plezier op de St. Franciscusschool in groep 1/2 na ruim 33 jaar op de Gerardus Majellaschool te hebben gewerkt. Na jarenlang in de kleutergroep te hebben gewerkt, werkte ik de laatste jaren daar in de midden- en bovenbouw. Echter, begon ik het werken met kleuters steeds meer te missen. Ik word enthousiast van de nieuwsgierigheid, het enthousiasme, de onbevangenheid, de eerlijkheid/puurheid van de kleuter en het ontdekkend spelen. Ik heb weer zin om thema’s uit te diepen. Kleuteronderwijs is mijn passie en hier liggen mijn kwaliteiten.

r.rolfes@catent.nl

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag.

Margot de Gier

Mijn naam is Margot de Gier, ik ben 23 jaar oud en woon in Klazienaveen samen met mijn vriend.
Ik ben begonnen bij Catent als onderwijsassistent en pedagogisch medewerker. 

Ik ben aanwezig op het dagverblijf en de BSO van maandag tot donderdag en als onderwijsassistent op school op de maan-, dins- en donderdagochtend.

Verder vind ik het leuk om te winkelen, gezellig wat te drinken met vrienden en vriendinnen maar een avondje op de bank vind ik soms ook heerlijk! 

Ellie de Vries

Mijn naam is, Ellie de Vries, ik werk op de Voorschool in Weiteveen en doe dit werk al 28 jaar met heel veel plezier. Ik ben hier aanwezig van maandag tot woensdag. Mocht het nodig zijn spring ik ook bij op het dagverblijf. 
 
Ik ben getrouwd met mijn man Titus  en samen hebben we 2 dochters, 2 schoonzonen en 2 kleinkinderen.  
 
Het fijne is dat ik op een speelse manier de kinderen  mag helpen en stimuleren in hun ontwikkeling. Het dagelijks werken met kinderen leert mij genieten v d kleine dingen in het leven. 

Mandy Philips

Mijn naam is Mandy Philips, ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Zwartemeer. 
Sinds januari 2023 ben ik werkzaam voor Catent. Ik ben begonnen als stagiaire en heb ondertussen mijn diploma mogen behalen. 
Samen met Ellie sta ik op de voorschool in Weiteveen op maandag, dinsdag en woensdag. Daarnaast werk ik op de kinderopvang en ben ik een vast gezicht geworden op de vrijdag. Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen? Wat niet! Ik kan ontzettend genieten van de uitspraken van de kinderen, van hun enorme fantasie in zowel individueel spel als samen spel en dat ik daarin een ondersteunde rol mag zijn voor hun ontwikkeling. Daarnaast vind ik thematisch gericht werken het allerleukst! Activiteiten aanbieden in een thema brengt het thema tot leven!  

Sanne de Roo

Mijn naam is Sanne Bos-de Roo, 23 jaar oud en ik woon in Klazienaveen samen met mijn man en 2 dochters.
Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder! Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. 

Je kan mij vinden op de maandag, dinsdag en woensdag  op het dagverblijf 

 

Lizet Steffens

Mijn naam is Lizet Steffens-Wierenga, ik ben 29 jaar en woon in Weiteveen samen met mijn man en zoontje Thijn.
Ik haal veel plezier uit het werken in de kinderopvang en de ontwikkeling van de kinderen op de voet te volgen. 

 Ik ben aanwezig op het dagverblijf op maandag, dinsdag en donderdag.

In mijn vrije tijd ga ik graag shoppen of gezellig met vriendinnen wat doen, sporten vind ik ook erg leuk en belangrijk. 

Lisa van der Vegt

Mijn naam is Lisa van der Vegt, 26 jaar oud en ik woon in Coevorden samen met mijn vriend. 

Het werken in de kinderopvang zorgt voor diversiteit omdat we elke dag weer nieuwe avonturen beleven met de kinderen. Daarbij vind ik het heel mooi om de ontwikkeling van elk kind van dichtbij mee te maken.

Ik ben aanwezig op het dagverblijf van maandag tot donderdag. 

 In mijn vrije tijd sport ik graag, vind ik borrelen met vrienden heel gezellig maar vind ik het ook heerlijk om op de bank te Netflixen!  

Marieke de Vries

Onderwijsassistent Schakelklas, dinsdag – woensdag – donderdag

Momenteel afwezig

Claudia Loves

Leerkracht groep 3/4 op maandag & dinsdag.

Daniëlle Pijpker

Leerkracht groep 1/2 en specialist jonge kind op maandag, donderdag en vrijdag.