Blijf op de hoogte met onze

Het laatste nieuws over basisschool St. Franciscus

Al het schoolnieuws, alsmede informatie, foto’s en verslagen van uitjes wordt via de app Parro onder de betreffende ouders van de school verspreid. Niet urgente en/of minder belangrijke informatie wordt via mail naar ouders verzonden.

Hier leest u de nieuwsbrieven van 2021-2022

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief oktober 2021BSO Nieuwsbericht oktober 2021

Nieuwsbrief november 2021BSO Nieuwsbericht 2 – november 2021

Coronamaatregelen op school

Er gelden nog steeds corona-maatregelen die bepalen of een kind wel of niet naar de kinderopvang/school mag. Daarvoor gebruiken wij de nieuwste beslisboom van 22-11-2021. Wanneer een medewerker of kind op de kinderopvang/school bij de de school/GGD gemeld wordt als een bevestigd COVID-19 patiënt, dan gelden er misschien andere regels dan de uitkomst van de beslisboom. Wij volgen dan de instructies van de GGD op. Wilt u bij een positieve zelftest de school ook informeren. Doordat de testuitslagen van de GGD lang duren voor kinderen, komt informatie om tot een beslissing te komen, later dan gewenst.

Beslisboom wel of niet naar school 22 nov. 21