Kirsten Gustin

Mijn naam is Kirsten Gustin en samen met mijn man en twee dochters woon ik in Barger-Compascuum. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, maar ook lezen, zelf kleding maken en lekker (uit) eten zijn hobby’s van me. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang werk ik sinds april 2019 op de St Franciscusschool. Dit schooljaar ben ik drie dagen per week leerkracht van groep 3-4. Ik vind het erg mooi dat ik als leerkracht een bijdrage mag leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Hierbij vind ik het vooral belangrijk dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Voorwaarde hiervoor is dat iedereen zich veilig en vertrouwd voelt binnen school en in de klas. Dit gevoel wil ik samen met de kinderen creëren, zodat ze met plezier naar school gaan en we elke dag kunnen leren van en met elkaar.